​Få en professionel opbygning af træterrasse

​Mangler du hjælp til en professionel opbygning af træterrasse? Så er du landet det rigtige sted. Ved Tømrermester Stefan B Hansen kan jeg hjælpe dig. Jeg holder til i Helsinge, men kører også ud til kunder i Græsted, Tisvildeleje og resten af Nordsjælland.

Hvis du har svært ved selv at finde tid og overskud til at bygge en ny terrasse, skal du ikke tøve med at opsøge mig. Jeg har mange års erfaring indenfor branchen og hjælper med alle former for tømreropgaver uanset opgavens omfang.

Hvad end du har brug for en ny træterrasse, lægning af træterrasse eller andet, står jeg klar til at hjælpe dig. Hos mig kan du forvente en høj kvalitet og fornuftige priser. Jeg kan bl.a. tilbyde:

  • En dygtig tømrermester siden 1985
  • Stor erfaring i branchen
  • Detaljeorienteret arbejde

Hvad koster en træterrasse?

Mine priser afhænger altid af materialer samt opgavens omfang. I forbindelse med opbygning af træterrasse vil en pris derfor afhænge af, hvilken træsort du ender med at vælge. Derfor kan jeg først give et endeligt tilbud, når jeg har vurderet opgavens omfang.

Uanset hvordan og hvorledes garanterer jeg til enhver tid fair priser. Ønsker du en billig pris og et godt tilbud, bør du ikke tøve med at kontakte Tømrermester Stefan B Hansen. Her garanterer jeg for, at detaljerne og æstetikken spiller en væsentlig rolle for resultatet.

Udover æstetikken spiller funktionaliteten selvfølgelig også en afgørende rolle for det færdige resultat. Med mine mange år i branchen tilbyder jeg derfor en kvalitetsløsning, så du kan få den terrasse, du drømmer om. For mig er det vigtigt med tilfredse kunder.

Skal jeg stå for din opbygning af træterrasse? Kontakt mig i dag

Byg en træterrasse med min hjælp ved at kontakte mig allerede i dag. Sammen finder vi den rigtige løsning for dig, så du kan få en professionel opbygning af træterrasse. Ring til mig for et skræddersyet tilbud og et kvalitetssikkert resultat.

Kontakt mig på telefon 27 99 24 66, eller skriv en e-mail til stefanhansen@godmail.dk, så vender jeg straks tilbage.

Få et godt tilbud på en tømreropgave

​Vil du vide mere, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte mig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

​Tømrermester Stefan B Hansen

Løgelandsvej 3
​3200 Helsinge


​E-mail: stefanhansen@godmail.dk

CVR: 25745051

Kontakt mig her:

27 99 24 66

Jeg udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde!