Renovering af sommerhus af en dygtig tømrer

Hos Tømrermester Stefan B Hansen står jeg altid klar til at hjælpe. 

Jeg har hjulpet flere kunder i sommerhusområderne nær Helsinge, Græsted og Tisvildeleje. Jeg kører dog til hele Nordsjælland, så du bør ikke tøve med at kontakte mig.

Når jeg skal stå for renovering af dit sommerhus, sørger jeg for at komme med en løsning, der passer til dine ønsker og behov. Jeg går højt op i god service og kvalitet, og du kan derfor altid være sikker på at jeg leverer et ordentligt stykke arbejde uanset opgavens omfang.

Hvad koster renovering af sommerhus?

Prisen på en renovering af sommerhus kan variere, alt efter hvad der skal foretages. Hvis du har et gammelt sommerhus, der skal have lidt fornyelse, kan jeg hjælpe med mange af de indvendige dele. Det kan fx være udskiftning eller reparation af gulve. 

Jeg kan dog også hjælpe dig med:​

  • Små tilbygninger
  • Skure
  • Overdækning

Uanset hvad du skal have foretaget i forbindelse med din renovering af sommerhus, kan jeg hjælpe dig med en flot løsning. 

Jeg udfører alle vores opgaver med kvalitet for øje og med godt håndværk. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på renovering af dit sommerhus, hus eller lignende, er det selvfølgelig altid muligt.

Kontakt mig og hør mere

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, så kontakt mig endelig. Jeg giver dig en løsning, hvor funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed.

​Du kan kontakte mig på telefon 27 99 24 66 eller du kan skrive til mig på stefanhansen@godmail.dk, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.​

Få et godt tilbud på en tømreropgave

​Vil du vide mere, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte mig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

​Tømrermester Stefan B Hansen

Løgelandsvej 3
​3200 Helsinge


​E-mail: stefanhansen@godmail.dk

CVR: 25745051

Kontakt mig her:

27 99 24 66

Jeg udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde!