Renovering af sommerhus af en dygtig tømrer

Står du over for en større eller mindre renovering af sommerhus? Hos Tømrermester Stefan B Hansen står vi altid klar til at hjælpe. 

Vi har hjulpet flere kunder i sommerhusområderne nær Helsinge, Græsted og Tisvildeleje. Vi kører dog til hele Nordsjælland, så du bør ikke tøve med at kontakte os.

Når vi skal stå for renovering af dit sommerhus, sørger vi for at komme med en løsning, der passer til dine ønsker og behov. 

Vi går højt op i god service og kvalitet, og du kan derfor altid være sikker på at vi leverer et ordentligt stykke arbejde uanset opgavens omfang.

Hvad koster renovering af sommerhus?

Prisen på en renovering af sommerhus kan variere, alt efter hvad der skal foretages. Hvis du har et gammelt sommerhus, der skal have lidt fornyelse, kan vi hjælpe med mange af de indvendige dele. Det kan fx være udskiftning eller reparation af gulve.

Vi kan dog også hjælpe dig med:

  • Små tilbygninger
  • Skure
  • Overdækning

Uanset hvad du skal have foretaget i forbindelse med din renovering af sommerhus, kan vi hjælpe dig med en flot løsning. Vi udfører alle vores opgaver med kvalitet for øje og med godt håndværk. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på renovering af dit sommerhus, hus eller lignende, er det selvfølgelig altid muligt.

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, så kontakt os endelig. Vi giver dig en løsning, hvor funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed. 

Du kan kontakte os på telefon 27 99 24 66 eller du kan skrive til os på stefanhansen@godmail.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​

Skal huset rennoveres?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på rennoveringsarbejde

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Tømrermester Stefan B Hansen

CVR: 25745051

Adresse​

Løgelandsvej 3
3200 Helsinge

Kontakt

Telefon: 27 99 24 66 

E-mail: stefanhansen@godmail.dk