Tagrenovering med kvalitet i fokus

Skal du have foretaget en tagrenovering? Hos Tømrermester Stefan B Hansen kan vi hjælpe dig med renoveringen af dit tag. Vi kan fikse dit tag, uanset om du bor i Helsinge, Græsted, Tisvildeleje eller omegn. Vi kører nemlig gerne til hele Nordsjælland for at stå for din tagreparation.

Hos Tømrermester Stefan B Hansen kan vi både stå for:

  • Renovering
  • Reparation
  • Udskiftning af eksisterende tag
  • Isolering af tag

Vi har mange års erfaring i branchen og vi kender derfor til de mange faldgruber, der kan være ved tagrenovering. Det betyder, at vi kan tage højde for dem, inden de opstår. På den måde får du et godt resultat uden uforudsete udfordringer.​

Hvad koster et nyt tag?

Når du skal have et nyt tag, vil der være flere ting, der påvirker prisen. Først og fremmest vil størrelsen på taget have en betydning.

Jo større et tag, der skal foretages tagrenovering på, jo dyrere vil det typisk være. Derudover kan omfanget af tagrenoveringen også have en betydning for prisen. Dog kan du altid være sikker på at få en god pris hos os.

En tagrenovering kan hjælpe med at gøre dit hus mere energivenligt. Vi står altid til tjeneste med kompetent rådgivning i forhold til valg af materialer og hvilken løsning der vil være mest fordelagtig for dit tag. 

Vi sørger for den sidste finish, der giver dig en komplet løsning, når du skal have foretaget renovering af tag.

Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig med renovering af dit tag, så kontakt os endelig. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os på telefon 27 99 24 66 eller via vores e-mail stefanhansen@godmail.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​

Skal der lægges nyt tag?

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tagarbejde

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Tømrermester Stefan B Hansen

CVR: 25745051

Adresse​

Løgelandsvej 3
3200 Helsinge

Kontakt

Telefon: 27 99 24 66 

E-mail: stefanhansen@godmail.dk